Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEYDK][NO-WL]SaMinecraft Survival ! 20+ Slotów ! Zapraszam ;]

xxXSekuXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cooltext614798015.jpg

Szukasz serwera z doskonale dobranym teamem, wieloma

pluginami oraz takiego na którym się nie zawiedziesz? Już teraz możesz zaczac swietnie się bawić w œwiecie SaMinecraft!

Wystarczy, że dasz się oprowadzić po bajce jaka jest Nasz serwer.

(...) Wyruszaamy...

adresip.png

IP serwera - 178.255.41.211:25565

teamdz.png

Własciciel: Sumanok

Admin #1: Apek424

Admin #2: JamajeK

Junior #1: Slicli

Junior #2: kaszkul55

screenshotyw.png

Screenshooty - (kliknij)

dodatkoweinfo.png

Serwer Survival, Za niedługo rpg ;]

Pvp: On

WL: Off

Sloty: 20 W razie potrzeby powiększę !

Rekrutacja na admina ON !!

chceszmiec.png

zpot.png

Opublikowano

Po prostu żenada według mnie. Administrator nie potrafi ogarnąć pvp - można się bić w kopalni i zakładam, że jeszcze w mieście. Zabiłem kolesia w kopalni, on się już popłakał, a tu "pan wielki administratoro" teleportuje się do mnie i zabija.

Piszę mu coś (Ale nie przezywałem) - jakiś "Pr0 AdMiNiStRAtor" kicknął mnie, uzasadniając tym : "Szanuj sumanoka, bo on Ci wlepi bana". Po prostu dzieciaki na tym serwerze mają admina, a co dopiero HeadAdmin.

Opublikowano

NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!

Napisałem to że "nie polecam" na mpc i dostałem następującego bana " You have been banned Sumanok. Reason:to wypierdalaj cioto!

Nigdy nie widziałem gorszego serwera, nie traćcie czasu!!

DAJ - BEJBE

sygnahu.jpg

[-]

Opublikowano

@up

Bronisz się jakimiś zasranymi argumentami? Trzeba było od razu to zrobić. Po 1 ogarnij kulturę, bo to jest żałosne, np. przykład bana dla typka (Hacków nie używam, tylko dla sprawdzenia jaki jest stopień idiotyzmu administratorów):

aaaaea.png

Po screenie widać, że admin to dziecko, które musi się wyżyć.

W temacie jest napisane : Survival. A to nie jest Survival, tylko jakieś gówno z sklepem i z działkami. Naucz się definicji słowa : "Survival", a później zakładaj taki temat, z twoim badziewnym serwerem, takim jaki ty jesteś.

@down

Człowieku, i tak ten serwer jest do dupy. Widać, że nie umiesz się wytłumaczyć już z powyższych "błędów", a może chcesz się popisać przed graczami, jakiś ty zajebisty. Nie, bez cheatów też umiem grać, tylko przeczytaj powyższy tekst, to może skapujesz. Aaa nie... bo jesteś tępy...

@EDIT2

Następny dowód, który świadczy o tym, że admin "nieogaruś". Waliłem psy niejakiego "bohatera ItsMe", który tak samo zachowuje się (pewnie gorzej) niż "pan admin". Gdy waliłem mu psy, administrator mnie

zabił, i gdy coś odpisywałem temu debilowi "ItsMe", co zaczął się bulwersować,kicknął mnie (bez powodu), chociaż i tak nie przeklinałem tego frajera (teraz musiałem):

zzzzzb.png

@EDIT 3

Gracz o nazwie "Muha' pisał o tym, że chce dostać działkę. ŻADEN z administratorów/moderatorów będąc na serwerze, nic nie pisał. Wygląda na to, że admini olewają graczy. W dodatku wszyscy administratorzy/modki byli online. Ten player dostał działkę po 20 minutach. Co to za administracja?! Oprócz tego pan Junior "Slicli" ma bardzo duży poziom pisania poprawnie. Przykład "miesionc".

Opublikowano

@UP

Ty czytasz info ?!

Serwer Survival, Za niedługo rpg ;]

Pvp: On

WL: Off

Sloty: 20 W razie potrzeby powiększę !

Rekrutacja na admina ON !!

PS. Tylko cheatować potrafisz ?!

zpot.png

Opublikowano

Seku Caly serwer żenada nie ogarniasz Prosilem cb o dzialke w mieście i piszesz KURWA WYPIERDALAJ z SERWA GRAM!!!! I BAN :D " You have been banned Sumanok. Reason:KURWA!!!GRAM!!!" ten serwer żenada Wielka!!

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

Widze że jakiś zje*** serwer :)

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Wiem, że tak jak by spamię, ale muszę, ponieważ nie mogę z tego tekstu bana:

beztytuujdl.png

Od razu do tego autora chorego psychicznie: "Cmokaj mnie w dupę". Mama Cię innych tekstów nie nauczyła w dzieciństwie? Idź do psychiatry najpierw, a później zakładaj serwer.

Odradzam wbijania na to coś. A nie to nawet nie jest "coś", tylko gówno.

@EDIT

Żałosne i jeszcze raz - żałosne. Administrator egocentryczny. Pisałem powyżej jest chory psychicznie ;> i tak jest. Myśli, że jak stworzy w ** potworków, to będzie mieć pełny serwer. Ci co tam grają i się jarają, no cóż rozumiem - małolaty z ADHD, podniecają się tym, że mają diamond sworda, jakby go nigdy nie widzieli na oczy >.>

Jakbym kogoś uraził to sorry.

Opublikowano

Wgl. Ty jak zobaczyłem @Up SS'y to aż mi się śmiać chce ^_^ Odradzam :*

@Edit

Szukasz serwera z doskonale dobranym teamem, wieloma

pluginami oraz takiego na którym się nie zawiedziesz? Już teraz możesz zaczac swietnie się bawić w œwiecie SaMinecraft!

Wystarczy, że dasz się oprowadzić po bajce jaka jest Nasz serwer.

Dobrany Team , Muhahhahahahaha ^-^ Musiałem xD

Opublikowano

Hahaha Ten herobrine mnie rozbraja xD

Zamienił sie we mnie i bił all

Napisałem "Herobrine give me diamond sword ! " i napisał "ok" po czym dał mi go xD

Opublikowano

Serwer o kant dupy rozbić! Wchodzę na serwa a tam same Endermany i Slimy.. Poziom kultury jest zerowy. Admin to jakiś niewychowany dzieciak, niech wraca do piaskownicy, do łopatki i wiaderka, a nie ... Nawet nie wchodzcie, szkoda waszego czasu.

I ten dobrany Team :DD Hahahahha :D

35672.jpg

12360.jpg

10386.jpg

Opublikowano

@up

Bronisz się jakimiś zasranymi argumentami? Trzeba było od razu to zrobić. Po 1 ogarnij kulturę, bo to jest żałosne, np. przykład bana dla typka (Hacków nie używam, tylko dla sprawdzenia jaki jest stopień idiotyzmu administratorów):

aaaaea.png

Po screenie widać, że admin to dziecko, które musi się wyżyć.

W temacie jest napisane : Survival. A to nie jest Survival, tylko jakieś gówno z sklepem i z działkami. Naucz się definicji słowa : "Survival", a później zakładaj taki temat, z twoim badziewnym serwerem, takim jaki ty jesteś.

@down

Człowieku, i tak ten serwer jest do dupy. Widać, że nie umiesz się wytłumaczyć już z powyższych "błędów", a może chcesz się popisać przed graczami, jakiś ty zajebisty. Nie, bez cheatów też umiem grać, tylko przeczytaj powyższy tekst, to może skapujesz. Aaa nie... bo jesteś tępy...

@EDIT2

Następny dowód, który świadczy o tym, że admin "nieogaruś". Waliłem psy niejakiego "bohatera ItsMe", który tak samo zachowuje się (pewnie gorzej) niż "pan admin". Gdy waliłem mu psy, administrator mnie

zabił, i gdy coś odpisywałem temu debilowi "ItsMe", co zaczął się bulwersować,kicknął mnie (bez powodu), chociaż i tak nie przeklinałem tego frajera (teraz musiałem):

zzzzzb.png

@EDIT 3

Gracz o nazwie "Muha' pisał o tym, że chce dostać działkę. ŻADEN z administratorów/moderatorów będąc na serwerze, nic nie pisał. Wygląda na to, że admini olewają graczy. W dodatku wszyscy administratorzy/modki byli online. Ten player dostał działkę po 20 minutach. Co to za administracja?! Oprócz tego pan Junior "Slicli" ma bardzo duży poziom pisania poprawnie. Przykład "miesionc".

Haha zobacz sobie na tym SS ,że masz xraya -to bana dostałeś proste nie ?
Opublikowano

@up

Człowieku, jak nawet go nie używałem, jak jest na niebiesko matole... Następnym razem się przypatrz, zanim napiszesz posta. Po za tym byłoby widać tylko klocki ore'sów. Ale jeżeli Ci chodzi, że wcześniej, to się mylisz "paniusiu". Próbujesz tylko uratować opinię tego serwera, a Ci się na pewno nie uda. Zobacz sobie, że napisałem dokładnie "UŻYWAM HACKÓW TYLKO DO ZOBACZENIA NAIWNOŚCI ADMINISTRATORÓW". To nie znaczy, że używam hacków cały czas, bądź też czasami.

@down

Jakie pluginy na niewidzialność, człowieku (a nie ty nie jesteś człowiekiem, sorry)... Po za tym jak można wgl. ciebie "cheatować pluginy". Patrz co piszesz, najlepiej daj najpierw "Podgląd", wpisz w google to, a później pisz posty.

Robisz tylko z siebie pośmiewisko.

Opublikowano

serwer jak najwiecej nie polecam miasto wyglada jak lajno konia lub jeszcze gorzej admin rozdaje bany na prawo i lewo wiec nie wbijajcie a jak chcecie sie posmiac to wbijajcie

P.S. Jak cos to mam klawiature bez polskich znakow

Opublikowano

Pisze "Hah jade was na xrayu a , wy nic" napisalem dla jaj a tu nagle wszyscy

Grimbert daj xraya , no wez no daj xD

Poproszę o Like'a

Oczywiście, jeśli mój post Ci pomógł.

Albo Ci się spodobał. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...